Ανακυκλοφορία
Ανακυκλοφορία
Φίλτρα
loader

Ανακυκλοφορία

Lowara e-LNEE
Πλήρως ανοξείδωτες οριζόντιες πολυβάθμιες ηλεκτραντλίες με κινητήρες IE5 μόνιμου μαγνήτη.
Lowara e-LNE με Hydrovar® X
Inline αντλία, συνδυασμένη με ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονου κινητήρα υπέρ υψηλής απόδοσης ΙΕ5 με ενσωματωμένο Inverter απόδοσης ΙΕ2 και ολικό βαθμό απόδοσης συστήματος (Power Drive System) IES2, με ενσωματωμένη νοημοσύνη και διεπαφές επικοινωνίας.
Air and Dirt Separator
Απαερωτές & διαχωριστές σωματιδίων, για απομάκρυνση αέρα και σωματιδίων, με εφαρμογή σε κλειστά κυκλώματα θέρμανσης, ψύξης & ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
MC1+ Quick Test kit της ADEY
Water test
Το Water Test Kit της ADEY, αποτελεί ένα πλήρες πακέτο ανάλυσης νερού, με φιαλίδια για τη συλλογή δειγμάτων νερού από το σύστημα θέρμανσης και το κεντρικό δίκτυο τροφοδοσίας. Μετά τη χρήση του, γίνονται συστάσεις για την αποκατάσταση της πλήρους απόδοσης του συστήματος θέρμανσης, χρησιμοποιώντας τις Βέλτιστες Πρακτικές της ADEY.
MC 40 CLEANER AND DESCALER
To MC40+, το χημικό καθαριστικό της ADEY ταχείας δράσης, προστατεύει αποτελεσματικά τα συστήματα θέρμανσης, διαλύοντας άλατα, γλίτσα και διάφορα σωματίδια που επικάθονται, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τη διάβρωση και την ανάπτυξη μικροβίων.
MC Zero+ ANTI-FREEZE / INHIBITOR OF CORROSION / BIOCIDE
To MCZero+ αποτελεί το καταλληλότερο προϊόν για τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης, καθώς προλαμβάνει την πήξη του νερού, αποτρέπει την παραγωγή μαγνητίτη, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη διάβρωση, το σχηματισμό αλάτων και την ανάπτυξη μικροβίων.
Κατηγορία
Ανακυκλοφορία
Σήμερα η σύγχρονη κοινωνία, κατανοεί ότι η εξοικονόμηση και ορθολογική διαχείριση του νερού είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ωστόσο, η ύπαρξη συστήματος ζεστού νερού χρήσης είναι απαραίτητη τόσο στον οικιακό τομέα, όσο και σε εμπορικές εφαρμογές και μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα (π.χ. εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.ά). Τη λύση έρχεται να δώσει η εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος ανακυκλοφορίας, η οποία εξασφαλίζει θερμική άνεση, αλλά και το χαμηλότερο δυνατό λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, λόγω των ολοένα υψηλότερων απαιτήσεων στις νέες εφαρμογές, αναπτύσσονται λύσεις με καινοτομικό σχεδιασμό που βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση, οδηγώντας στη δημιουργία νέων προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων με ενσωματωμένους αυτοματισμούς. Έτσι, στην κατηγορία των μικρών κυκλοφορητών, υπάρχουν επιλογές όπως η απομακρυσμένη διαχείριση, η αυτόματη προσαρμογή του συστήματος για βέλτιστη λειτουργία με χρήση ειδικού αλγορίθμου ή ακόμα και η νυχτερινή λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά…χρημάτων!