Ανακυκλοφορία
Φίλτρα
loader

Ανακυκλοφορία

MagnaClean DRX
Το μαγνητικό φίλτρο της ADEY, MagnaClean DRX, είναι η ιδανική λύση για την αποκατάσταση της απόδοσης του συστήματος θέρμανσης σε χώρους περιορισμένων διαστάσεων, καθώς, χάρη στην πρωτοποριακή μαγνητική ζώνη που διαθέτει, μπορεί να παγιδεύσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα το επιβλαβές οξείδιο του μαύρου σιδήρου.
Air and Dirt Separator
Απαερωτές & διαχωριστές σωματιδίων, για απομάκρυνση αέρα και σωματιδίων, με εφαρμογή σε κλειστά κυκλώματα θέρμανσης, ψύξης & ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
MC1+ & MC1+ Rapide PROTECTOR
Η μοναδική σύσταση του MC1+ Protector, επιτρέπει την υψηλή προστασία του συστήματος θέρμανσης, αφού αποτρέπει την εμφάνιση μαγνητίτη και αλάτων, παρατείνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο ζωής του.
MagnaCleanMC3plus και MagnaCleanMC3plus Cleaner
MC3+ & MC3+ Rapide CLEANER
To MC3+ είναι ένα ισχυρό χημικό καθαριστικό, σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην υγεία των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, απομακρύνοντας απομακρύνει τη γλίτσα και λοιπά σωματίδια που συγκεντρώνονται.
MagnaClean Atom
MagnaClean Atom®
Τα συμπαγή οικιακά μαγνητικά φίλτρα MagnaClean Atom από την ADEY, προσαρμόζονται σε πολύ μικρούς χώρους, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον μαγνητίτη από τα συστήματα θέρμανσης.
MagnaCleanMC2plus-rapid
MC2+ Rapide SILENCER
Το MC2+ Silencer μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο στο λέβητα και αποκαθιστά την απόδοση του συστήματος θέρμανσης. Συμβατό με όλα τα μέταλλα.
Κατηγορία
Ανακυκλοφορία
Σήμερα η σύγχρονη κοινωνία, κατανοεί ότι η εξοικονόμηση και ορθολογική διαχείριση του νερού είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ωστόσο, η ύπαρξη συστήματος ζεστού νερού χρήσης είναι απαραίτητη τόσο στον οικιακό τομέα, όσο και σε εμπορικές εφαρμογές και μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα (π.χ. εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.ά). Τη λύση έρχεται να δώσει η εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος ανακυκλοφορίας, η οποία εξασφαλίζει θερμική άνεση, αλλά και το χαμηλότερο δυνατό λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, λόγω των ολοένα υψηλότερων απαιτήσεων στις νέες εφαρμογές, αναπτύσσονται λύσεις με καινοτομικό σχεδιασμό που βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση, οδηγώντας στη δημιουργία νέων προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων με ενσωματωμένους αυτοματισμούς. Έτσι, στην κατηγορία των μικρών κυκλοφορητών, υπάρχουν επιλογές όπως η απομακρυσμένη διαχείριση, η αυτόματη προσαρμογή του συστήματος για βέλτιστη λειτουργία με χρήση ειδικού αλγορίθμου ή ακόμα και η νυχτερινή λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά…χρημάτων!