Μαγνητικά φίλτρα
Φίλτρα
loader

Μαγνητικά φίλτρα

Air and Dirt Separator
Απαερωτές & διαχωριστές σωματιδίων, για απομάκρυνση αέρα και σωματιδίων, με εφαρμογή σε κλειστά κυκλώματα θέρμανσης, ψύξης & ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
MC1+ & MC1+ Rapide PROTECTOR
Η μοναδική σύσταση του MC1+ Protector, επιτρέπει την υψηλή προστασία του συστήματος θέρμανσης, αφού αποτρέπει την εμφάνιση μαγνητίτη και αλάτων, παρατείνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο ζωής του.
MagnaCleanMC3plus και MagnaCleanMC3plus Cleaner
MC3+ & MC3+ Rapide CLEANER
To MC3+ είναι ένα ισχυρό χημικό καθαριστικό, σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην υγεία των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, απομακρύνοντας απομακρύνει τη γλίτσα και λοιπά σωματίδια που συγκεντρώνονται.
MagnaClean Atom
MagnaClean Atom®
Τα συμπαγή οικιακά μαγνητικά φίλτρα MagnaClean Atom από την ADEY, προσαρμόζονται σε πολύ μικρούς χώρους, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον μαγνητίτη από τα συστήματα θέρμανσης.
MagnaCleanMC2plus-rapid
MC2+ Rapide SILENCER
Το MC2+ Silencer μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο στο λέβητα και αποκαθιστά την απόδοση του συστήματος θέρμανσης. Συμβατό με όλα τα μέταλλα.
μαγνητικό φίλτρο MagnaCleanMicro2
MagnaClean Micro2
Τα οικιακά φίλτρα MagnaClean Micro2 από την ADEY στοχεύουν στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μαγνητίτη και άλλων μη-μαγνητικών σωματιδίων από τα συστήματα θέρμανσης.
Κατηγορία
Μαγνητικά φίλτρα