Έργα

ΕΡΓΑ
Τα έργα μας

Η IDATOR αναλαμβάνει έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πραγματοποιώντας εγκαταστάσεις συστημάτων νερού και υγρών αποβλήτων, υψηλών προδιαγραφών. Τα έργα μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας.

Κάντε login για να κατεβάσετε τη λίστα
Περιβαλλοντικά Έργα
Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων
ΕΕΛ Αγρινίου
Για το βασικό υδραυλικό τμήμα του έργου, η ΜΤ ΑΤΕ εμπιστεύτηκε την εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ, η οποία προμήθευσε πληθώρα αντλιών και αναδευτήρων του ομίλου Xylem (μοντέλα των οίκων Flygt Σουηδίας και και Lowara Ιταλίας).
Κτιριακά Έργα
Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Νέο γήπεδο ΑΕΚ Αγιά Σοφιά
Με χωρητικότητα 34.000 φιλάθλων και τις πλέον σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ Αγιά Σοφιά - Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού OPAP ARENA, στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξοπλίστηκε με αντλίες Lowara και Flygt, ενώ την πυρόσβεση καλύπτει ένα πυροσβεστικό συγκρότημα προδιαγραφών EN12845 παραγωγής μας.
Περιβαλλοντικά Έργα
Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων
Αναβάθμιση & επέκταση ΕΕΛ Καλαμάτας
Πληθυσμό 120.000 κατοίκων, από τον Άγιο Φλώρο έως τη Μεσσήνη και τις Κιτριές, σε προοπτική 30ετίας, θα εξυπηρετεί ο βιολογικός καθαρισμός Καλαμάτας με το έργο αναβάθμισης και επέκτασής του που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Κτιριακά Έργα
Αεροδρόμια
Αναβάθμιση Αεροδρομίου Πάρου
Σε λειτουργία είναι και επίσημα το Αναβαθμισμένο Αεροδρόμιο  Πάρου.  Το συγκεκριμένο έργο, το μεγαλύτερο του είδους του στις Κυκλάδες απαίτησε σύγχρονη, εξελιγμένη τεχνολογία διαχείρισης νερού και λυμάτων, και σε αυτό το πλαίσιο η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε συμμετείχε στο έργο με αντλίες λυμάτων, και συγκροτήματα πυρόσβεσης και αύξησης πίεσης νερού χρήσης.