Έργα

ΕΡΓΑ
Τα έργα μας

Η IDATOR αναλαμβάνει έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πραγματοποιώντας εγκαταστάσεις συστημάτων νερού και υγρών αποβλήτων, υψηλών προδιαγραφών. Τα έργα μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας.

Κάντε login για να κατεβάσετε τη λίστα
Κτιριακά Έργα
Εμπορικά Κέντρα
River West OPEN
Στη διαμόρφωση του νέου, αναβαθμισμένου εμπορικού πάρκου νέας γενιάς, River West OPEN, συμμετείχε η IDATOR, παρέχοντας λύσεις με την αξιοπιστία των προϊόντων Xylem, Lowara, στην κατασκευάστρια εταιρεία ΑΚΤΩΡ, του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Πλέον, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του εμπορικού, με έμφαση στο πράσινο και το υγρό στοιχείο, διαθέτουν εξοπλισμό για την ύδρευση και άρδευση του περιβάλλοντα χώρου, υποδομές διαχείρισης λυμάτων, καθώς και πυροσβεστικό συγκρότημα με πιστοποίηση κατά EN 12845, για εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας, πάντα με την υπογραφή της IDATOR.
Κτιριακά Έργα
Ξενοδοχεία
Xenodocheio Milos
Το νέο στολίδι στο κέντρο της Αθήνας, το Xenodocheio Milos 5 αστέρων, έναντι της πλατείας Παλιάς Βουλής, δίνει νέα πνοή στα διατηρητέα κτίρια του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, μετατρέποντάς τα σε ένα boutique κατάλυμα υψηλής ποιότητας. Η κατασκευάστρια εταιρεία, Intrakat εμπιστεύτηκε την IDATOR για την εγκατάσταση εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια των κτιρίων. Με την εγγύηση των προϊόντων Xylem Lowara, τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, πιεστικά συγκροτήματα με αντλίες υπερυψηλής απόδοσης ΙΕ5, δίδυμα συγκροτήματα ομβρίων, τρίδυμο πιεστικό συγκρότημα, κυκλοφορητές υγρού ρότορα, υψηλής απόδοσης Ecocirc XL και πυροσβεστικά συγκροτήματα.
Κτιριακά Έργα
Ξενοδοχεία
Radisson Blu Zaffron Hotel
Το νέο ξενοδοχείο Radisson Blu Zaffron Resort στο Καμάρι Σαντορίνης, αποφάσισε να θέσει ψηλά τον πήχη σε ζητήματα ασφάλειας και ενεργειακής εξοικονόμησης, με τη βοήθεια της υπεύθυνης κατασκευάστριας εταιρείας, ΕΜΜΕΤΡΟΝ και της IDATOR. Συγκεκριμένα, εγκαστάθηκαν υψηλών προδιαγραφών πυροσβεστικό συγκρότημα κατασκευής IDATOR, με χρήση αντλιών Lowara, Xylem και εναλλάκτη νερού/νερού για ψύξη του πετρελαιοκινητήρα. Για την αδιάλειπτη τροφοδότηση νερού με προσαρμογή της πίεσης ανάλογα με τη ζήτηση και εξοικονόμηση ενέργειας, τοποθετήθηκαν δίδυμα πιεστικά αντλητικά συγκροτήματα της Lowara, Xylem, με αντλίες τύπου SV και inverter HYDROVAR. Τέλος, περαιτέρω μείωση στα λειτουργικά κόστη θα επιτευχθεί με τους κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης της Lowara, Xylem, από τη σειρά ECOCIRC XL/XLplus.
Κτιριακά Έργα
Ξενοδοχεία
Lighthouse Athens
Στα πλαίσια της ριζικής ανακαίνισης – ανακατασκευής του Lighthouse Athens, μέλους των Brown Hotels -πρώην La Mirage-, η τεχνική εταιρεία DBD Athens εμπιστεύτηκε την IDATOR για την αναβάθμιση του εξοπλισμού με σύγχρονες λύσεις υψηλής αποδοτικότητας, εξοικονόμησης και αξιοπιστίας. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αντλητικά συγκροτήματα ακαθάρτων - λυμάτων Lowara & Flygt της Xylem, πιεστικά συγκροτήματα κρύου νερού χρήσης με inverter και κυκλοφορητές τελευταίας τεχνολογίας Lowara, καθώς και κλειστό δοχείο διαστολής θέρμανσης από την εταιρεία GLOBAL WATER SOLUTIONS. Τέλος, για την εξασφάλιση μέγιστης προστασίας, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρότυπα και προδιαγραφές, εγκαταστάθηκαν πυροσβεστικά συγκροτήματα κατασκευής IDATOR.
Κτιριακά Έργα
Λιμένες
Λιμάνι Ερείκουσας
Συμμετοχή στις εργασίες επέκτασης του λιμένα Ερεικούσσας. Ένα έργο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με υπεύθυνη τεχνική εταιρεία την ERGOMARE Α.Ε. H IDATOR συνέβαλε στο κομμάτι της πυρασφάλειας, τοποθετώντας πυροσβεστικά συγκροτήματα ίδιας κατασκευής, βάσει των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, στο κομμάτι της ύδρευσης, εγκαταστάθηκε δίδυμο πιεστικό συγκρότημα με inverter, εργοστασίου Xylem Lowara.
Κτιριακά Έργα
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα – Δομοκός
Η IDATOR συμμετείχε στις υπολειπόμενες εργασίες ολοκλήρωσης της υποδομής, των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Τιθορέα-Δομοκός. Συγκεκριμένα, εγκατέστησε αυτόματο πυροσβεστικό συγκρότημα εξοπλισμού Xylem Lowara και κατασκευής IDATOR, σχεδιασμένο σε πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο ΕΝ12845, για υψηλή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.