Ανακυκλοφορία
Φίλτρα
loader

Ανακυκλοφορία

ADEY MagnaCleanCommercial
MagnaClean Commercial
Το MagnaClean Commercial, η πανίσχυρη σειρά μαγνητικών φίλτρων της ADEY, έχει κατασκευαστεί σε πέντε μεγέθη, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας σειράς εφαρμογών, τόσο εμπορικών, όσο και βιομηχανικών.
MC1+ Quick Test kit της ADEY
Water test
Το Water Test Kit της ADEY, αποτελεί ένα πλήρες πακέτο ανάλυσης νερού, με φιαλίδια για τη συλλογή δειγμάτων νερού από το σύστημα θέρμανσης και το κεντρικό δίκτυο τροφοδοσίας. Μετά τη χρήση του, γίνονται συστάσεις για την αποκατάσταση της πλήρους απόδοσης του συστήματος θέρμανσης, χρησιμοποιώντας τις Βέλτιστες Πρακτικές της ADEY.
MagnaClean DRX
Το μαγνητικό φίλτρο της ADEY, MagnaClean DRX, είναι η ιδανική λύση για την αποκατάσταση της απόδοσης του συστήματος θέρμανσης σε χώρους περιορισμένων διαστάσεων, καθώς, χάρη στην πρωτοποριακή μαγνητική ζώνη που διαθέτει, μπορεί να παγιδεύσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα το επιβλαβές οξείδιο του μαύρου σιδήρου.
Air and Dirt Separator
Απαερωτές & διαχωριστές σωματιδίων, για απομάκρυνση αέρα και σωματιδίων, με εφαρμογή σε κλειστά κυκλώματα θέρμανσης, ψύξης & ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
MC1+ & MC1+ Rapide PROTECTOR
Η μοναδική σύσταση του MC1+ Protector, επιτρέπει την υψηλή προστασία του συστήματος θέρμανσης, αφού αποτρέπει την εμφάνιση μαγνητίτη και αλάτων, παρατείνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο ζωής του.
MagnaCleanMC3plus και MagnaCleanMC3plus Cleaner
MC3+ & MC3+ Rapide CLEANER
To MC3+ είναι ένα ισχυρό χημικό καθαριστικό, σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην υγεία των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, απομακρύνοντας απομακρύνει τη γλίτσα και λοιπά σωματίδια που συγκεντρώνονται.
Κατηγορία
Ανακυκλοφορία
Σήμερα η σύγχρονη κοινωνία, κατανοεί ότι η εξοικονόμηση και ορθολογική διαχείριση του νερού είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ωστόσο, η ύπαρξη συστήματος ζεστού νερού χρήσης είναι απαραίτητη τόσο στον οικιακό τομέα, όσο και σε εμπορικές εφαρμογές και μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα (π.χ. εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.ά). Τη λύση έρχεται να δώσει η εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος ανακυκλοφορίας, η οποία εξασφαλίζει θερμική άνεση, αλλά και το χαμηλότερο δυνατό λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, λόγω των ολοένα υψηλότερων απαιτήσεων στις νέες εφαρμογές, αναπτύσσονται λύσεις με καινοτομικό σχεδιασμό που βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση, οδηγώντας στη δημιουργία νέων προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων με ενσωματωμένους αυτοματισμούς. Έτσι, στην κατηγορία των μικρών κυκλοφορητών, υπάρχουν επιλογές όπως η απομακρυσμένη διαχείριση, η αυτόματη προσαρμογή του συστήματος για βέλτιστη λειτουργία με χρήση ειδικού αλγορίθμου ή ακόμα και η νυχτερινή λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά…χρημάτων!