Brands
Ανάπτυξη & ενσωμάτωση

Η Idator διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο από καταξιωμένα brands που περιλαμβάνουν λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην επεξεργασία νερού και λυμάτων.
Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τόσο της αγοράς και των πελατών, όσο και του ίδιου του περιβάλλοντος και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη.
Μέσω των brands μας, εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών, δημοσίων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς τα καινοτομικά, υψηλής ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Franklin
Η Franklin Electric διαθέτει συστήματα γεωτρήσεων υψηλής απόδοσης για οικιακές, εμπορικές, γεωργικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Xylem
Όραμα της Xylem η δημιουργία καινοτόμων λύσεων για τις ανάγκες νερού ανά τον κόσμο. Διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της brands παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως Flygt, Lowara, Pure Technologies κ.ά., που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας νερού με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Watergen
Η Watergen προσφέρει την καινοτόμο τεχνολογία της δημιουργίας καθαρού και φρέσκου πόσιμου νερού για όλους τους ανθρώπους σε κάθε χώρο, για την επίλυση της παγκόσμιας κρίσης του νερού.
COELBO
Η COELBO ιδρύθηκε το 1988, με επιχειρηματικό στόχο την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στον τομέα των ηλεκτρικών αντλιών. Από την ίδρυσή της, με μια συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, έχει αναπτύξει συσκευές για τον αυτοματισμό, τον έλεγχο και την προστασία των αντλιών, καθιστώντας τη πρωτοπόρο παγκοσμίως σε αυτό τον βιομηχανικό τομέα.
Flygt
Η Flygt ιδρύθηκε στο Emmaboda της Νότιας Σουηδίας το 1901 και θεωρείται ο δημιουργός της ηλεκτρικής υποβρύχιας αντλίας.
Lowara
Η Lowara ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1968, στην περιοχή Montecchio Maggiore και θεωρείται ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά οικιακών και εμπορικών αντλιών.
Itron
Η ITRON, με δραστηριότητα σε πάνω από 100 χώρες, είναι παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών προϊόντων για τη διαχείριση της ενέργειας και του νερού.
Oase
H OASE θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης της ψυχαγωγικής βιομηχανίας νερού και έχει δίκαια κατακτήσει τους λάτρεις του χώρου και πλέον, διαθέτει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως!
Wedeco
Η WEDECO είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επεξεργασία πόσιμου νερού και λυμάτων κάνοντας χρήση τεχνικών φιλικών προς το περιβάλλον.
Sanitaire
Η Sanitaire της Xylem παρέχει, από το 1967, ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικής επεξεργασίας αστικών και βιομηχανικών λυμάτων.
Seko
H SEKO θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής με ειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή περισταλτικών, διαφραγματικών και εμβολοφόρων αντλιών.
SEEPEX
Η SEEPEX διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της μια εκτεταμένη γκάμα αντλιών προοδευτικής κοιλότητας.
HYDRALOOP
To Hydraloop είναι ένα πιστοποιημένο, καινοτόμο σύστημα ανακύκλωσης νερού, που συλλέγει τα γκρίζα νερά - γνωστά και ως Greywater.
Pure Technologies
Η Pure Technologies είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για τη διαχείριση κρίσιμων υποδομών.
Godwin
Η Godwin, εμπορικό σήμα της Xylem, με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής αντλιών.
Adey
Η ADEY προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων από μαγνητικά φίλτρα και χημικά για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και προστασία των συστημάτων θέρμανσης.
Baselight
Η Prime Design, με έδρα τη Στοκχόλμη, δραστηριοποιείται στο χώρο του φορητού φωτιστικού εξοπλισμού για περιπτώσεις επιτόπιου, έκτακτου φωτισμού.
Etna
Η ΕΤNA, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, κατασκευάζει αντλίες παντός τύπου για εμπορικές και οικιστικές εφαρμογές και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Foras
Η FORAS είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικών αντλιών νερού για οικιακή και βιομηχανική χρήση και άρδευση.
Global water solutions
Η Global Water Solutions Ltd. (GWS), είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δεξαμενών πίεσης και προϊόντων επεξεργασίας νερού στον κόσμο.
SFA
Για πάνω από 60 χρόνια, ο στόχος της SFA είναι να υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης μπάνιου, δωματίου πλυντηρίων και κουζίνας, οπουδήποτε, χωρίς να απαιτούνται σημαντικές οικοδομικές εργασίες.
Shakti
Η Shakti Pumps είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αντλιών και ενεργειακά αποδοτικών κινητήρων από 100% ανοξείδωτο χάλυβα στην Ινδία, από το 1982.
Well pumps
Η Well PUMPS Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων, με μοντέλα διαμέτρου από 3”, 4”, 6”, 8" και 12".
PM Technology
Η PM Technology ιδρύθηκε στην Ιταλία το 2008 και έγινε μία από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρείες παραγωγής υποβρύχιων κινητήρων και ηλεκτρονικών συσκευών ελέγχου αντλιών.
Felsom
Η Exa Pumps srl εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή υποβρυχίων αντλιών γεωτρήσεων.
Metta
Η σειρά ηλεκτρικών πινάκων ΜΕΤΤΑ συνιστά τους ηλεκτρικούς πίνακες για την εκκίνηση αντλιών, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα από αντλίες γεωτρήσεως, επιφανείας και ομβρίων-λυμάτων.
Cintropur
Το CINTROPUR® διαθέτει εξειδίκευση στον τομέα της διήθησης καθαρού νερού και της αποστείρωσης νερού, είτε πρόκειται για νερό βρύσης, πηγής, βρόχινο ή πηγαδιών.
Source
H SOURCE Global, PBC (Public Benefit Corporation), δημιούργησε τα πρωτοποριακά SOURCE® Hydropanels, προσφέροντας απεριόριστο καθαρό, πόσιμο νερό σε κάθε άτομο, σε κάθε χώρο!