Brands
Ανάπτυξη & ενσωμάτωση

Η Υδάτωρ Α.Ε. διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο από καταξιωμένα brands που περιλαμβάνουν λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην επεξεργασία νερού και λυμάτων.
Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τόσο της αγοράς και των πελατών, όσο και του ίδιου του περιβάλλοντος και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη.
Μέσω των brands μας, εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών, δημοσίων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς τα καινοτομικά, υψηλής ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Flygt
Η Flygt ιδρύθηκε στο Emmaboda της Νότιας Σουηδίας το 1901 και θεωρείται ο δημιουργός της ηλεκτρικής υποβρύχιας αντλίας.
Lowara
Η Lowara ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1968, στην περιοχή Montecchio Maggiore και θεωρείται ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά οικιακών και εμπορικών αντλιών.
Itron
Η ITRON, με δραστηριότητα σε πάνω από 100 χώρες, είναι παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών προϊόντων για τη διαχείριση της ενέργειας και του νερού.
Oase
H OASE θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης της ψυχαγωγικής βιομηχανίας νερού και έχει δίκαια κατακτήσει τους λάτρεις του χώρου και πλέον, διαθέτει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως!
PM Technology
Η PM Technology ιδρύθηκε στην Ιταλία το 2008 και έγινε μία από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρείες παραγωγής υποβρύχιων κινητήρων και ηλεκτρονικών συσκευών ελέγχου αντλιών.
SFA
Για πάνω από 60 χρόνια, ο στόχος της SFA είναι να υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης μπάνιου, δωματίου πλυντηρίων και κουζίνας, οπουδήποτε, χωρίς να απαιτούνται σημαντικές οικοδομικές εργασίες.
Wedeco
Η WEDECO είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επεξεργασία πόσιμου νερού και λυμάτων κάνοντας χρήση τεχνικών φιλικών προς το περιβάλλον.
Godwin
Η Godwin, εμπορικό σήμα της Xylem, με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής αντλιών.
Hydraloop
To Hydraloop είναι ένα πιστοποιημένο, καινοτόμο σύστημα ανακύκλωσης νερού, που συλλέγει τα γκρίζα νερά - γνωστά και ως Greywater.
Pure Technologies
Η Pure Technologies είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για τη διαχείριση κρίσιμων υποδομών.
Emnet
H EmNet, ένα εμπορικό σήμα του χαρτοφυλακίου της Xylem, παρέχει “έξυπνες” τεχνολογικές λύσεις διαχείρισης του αστικού κύκλου νερού για τις πόλεις του μέλλοντος.
Cintropur
Το CINTROPUR® διαθέτει εξειδίκευση στον τομέα της διήθησης καθαρού νερού και της αποστείρωσης νερού, είτε πρόκειται για νερό βρύσης, πηγής, βρόχινο ή πηγαδιών.
Baselight
Η Prime Design, με έδρα τη Στοκχόλμη, δραστηριοποιείται στο χώρο του φορητού φωτιστικού εξοπλισμού για περιπτώσεις επιτόπιου, έκτακτου φωτισμού.
Felsom
Η Exa Pumps srl εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή υποβρυχίων αντλιών γεωτρήσεων.
Sanitaire
Η Sanitaire της Xylem παρέχει, από το 1967, ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικής επεξεργασίας αστικών και βιομηχανικών λυμάτων.
Source
H SOURCE Global, PBC (Public Benefit Corporation), δημιούργησε τα πρωτοποριακά SOURCE® Hydropanels, προσφέροντας απεριόριστο καθαρό, πόσιμο νερό σε κάθε άτομο, σε κάθε χώρο!
Etna
Η ΕΤNA, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, κατασκευάζει αντλίες παντός τύπου για εμπορικές και οικιστικές εφαρμογές και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Seko
H SEKO θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής με ειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή περισταλτικών, διαφραγματικών και εμβολοφόρων αντλιών.
Well pumps
Η Well PUMPS Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων, με μοντέλα διαμέτρου από 3”, 4”, 6”, 8" και 12".
Foras
Η FORAS είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικών αντλιών νερού για οικιακή και βιομηχανική χρήση και άρδευση.
Global water solutions
Η Global Water Solutions Ltd. (GWS), είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δεξαμενών πίεσης και προϊόντων επεξεργασίας νερού στον κόσμο.