ΚΑΡΙΕΡΑ

Επιλογές Καριέρας & Επαγγελματικές Προοπτικές

Αναπτυσσόμαστε μαζί

Το να εργάζεσαι στην IDATOR σημαίνει να είσαι μέρος μιας κοινότητας που προωθεί την ανάπτυξη, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Εδώ χτίζουμε μια κουλτούρα που οι άνθρωποί μας είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, γιατί καθημερινά μαθαίνουν, εξελίσσονται και παρουσιάζουν τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν.

Επενδύοντας στις δυνατότητες των ανθρώπων μας, μας βοηθούν να διαμορφώνουμε μαζί τη νέα πραγματικότητα στον κλάδο του Νερού. Είναι ο λόγος που κατορθώνουμε να παρέχουμε τις πιο κατάλληλες, καινοτόμες, βιώσιμες λύσεις σχετικά με το νερό, αφού γίνονται συμμέτοχοι στον αγώνα μας για μια ζωή ποιοτική και ένα μέλλον αειφόρο.

Γιατί να γίνεις μέλος της οικογένειάς μας

Στην IDATOR έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο εαυτός του, να αισθάνεται ασφαλής και ελεύθερος να μετατρέψει τις ιδέες του σε πράξεις. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία, γιατί πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η δημιουργικότητα, η καινοτόμος σκέψη και συνεισφέρουμε όλοι στο ανώτερο κοινό καλό. Η αξιοκρατία, οι ίσες ευκαιρίες, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων είναι μη διαπραγματεύσιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις μας.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας οφείλεται στους ανθρώπους μας και στη διάθεσή μας να παρέχουμε όλα τα εφόδια και τις ευκαιρίες, ώστε να αναπτυχθούν σε κάθε επίπεδο, επαγγελματικό και προσωπικό. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε ανθρώπους που να μοιράζονται το όραμα και τις αξίες μας και να σέβονται την οικογένειά μας.

ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

    Φόρμα Αποστολής Βιογραφικού
    Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρείας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επισυνάψτε το βιογραφικό σας.