Μαγνητικά φίλτρα
Φίλτρα
loader

Μαγνητικά φίλτρα

MagnaClean Atom
MagnaClean Atom®
Τα συμπαγή οικιακά μαγνητικά φίλτρα MagnaClean Atom από την ADEY, προσαρμόζονται σε πολύ μικρούς χώρους, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον μαγνητίτη από τα συστήματα θέρμανσης.
MagnaCleanMC2plus-rapid
MC2+ Rapide SILENCER
Το MC2+ Silencer μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο στο λέβητα και αποκαθιστά την απόδοση του συστήματος θέρμανσης. Συμβατό με όλα τα μέταλλα.
μαγνητικό φίλτρο MagnaCleanMicro2
MagnaClean Micro2
Τα οικιακά φίλτρα MagnaClean Micro2 από την ADEY στοχεύουν στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μαγνητίτη και άλλων μη-μαγνητικών σωματιδίων από τα συστήματα θέρμανσης.
MC4+ Rapide LEAK SEALER
Το MC4+ Rapide LEAK SEALER είναι το στεγανοποιητικό υψηλής απόδοσης για διαρροές συστημάτων κεντρικής θέρμανσης από την ADEY.
MagnaCleanProfessional2
MagnaClean Professional2
Το ισχυρό οικιακό μαγνητικό φίλτρο MagnaClean Professional2 της ADEY, εγγυάται την επέκταση διάρκειας ζωής του συστήματος κεντρικής θέρμανσης, απομακρύνοντας τον μαγνητίτη από τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης από το πρώτο κιόλας πέρασμα.
MC5 RapidFlush System Cleaner
To MC5 RapidFlush System Cleaner είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση με το σύστημα MagnaCleanse της ADEY και βοηθά στην απομάκρυνση της γλίτσας, των σωματιδίων και των αλάτων από τα κεντρικά συστήματα θέρμανσης.
Κατηγορία
Μαγνητικά φίλτρα