Παραγωγή

Παραγωγή
Τα προϊόντα μας

Ως προμηθευτής πληθώρας λύσεων γύρω από τον κύκλο του νερού, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η διαχείριση νερού γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Η άντληση και διακίνηση καθαρού νερού και λυμάτων, η επεξεργασία ή ακόμα και επαναχρησιμοποίηση αυτών, είναι η ειδικότητά μας.

Σε αυτά τα πλαίσια, επενδύουμε σε λύσεις Τεχνολογίας Νερού, που έχουν φέρει επανάσταση στον κλάδο για την αποτελεσματικότητα, ευελιξία και βιωσιμότητά τους. Έτσι, μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών, είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε και να ελέγξουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα δίκτυα διαχείρισης νερού και να έχουμε οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Δεν αρκεί όμως μόνο η τεχνολογία για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης. Η εταιρεία IDATOR, έχοντας βαθιά γνώση της βιομηχανίας του νερού, φροντίζει τους πελάτες της από τη στιγμή του σχεδιασμού έως την υλοποίηση, εφαρμογή και συντήρηση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, είναι έτοιμο να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη σε περιπτώσεις επισκευών, συντηρήσεων ή ακόμα και εκπαιδεύσεων.

Συνολικά, διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών, βασισμένο σε ειδικευμένες γνώσεις των συστημάτων, το οποίο διασφαλίζει τη λειτουργική ασφάλεια των εγκαταστάσεων των πελατών μας:

  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες υδροπληροφορικής
  • Εγκατάσταση και εκκίνηση
  • Ετήσια συμβόλαια συντήρησης
  • Επισκευή και συντήρηση
  • Ενοικίαση αντλιών
  • Εκπαίδευση χειριστών και τεχνικών συντήρησης
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Η IDATOR αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία της και την αξιοπιστία που φέρουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας Lowara, κατασκευάζει πυροσβεστικά συγκροτήματα για κτιριακές ή άλλες εγκαταστάσεις.

Προβολή
ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Η χρήση πιεστικών συγκροτημάτων είναι απαραίτητη στην περίπτωση έλλειψης δικτύου ύδρευσης ή χαμηλής πίεσης του υπάρχοντος δικτύου.

Προβολή
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και την πολυετή εμπειρία μας στις αντλίες και τις εφαρμογές τους, προσφέρουμε λύσεις αυτοματισμού προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη.

Προβολή
ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

H IDATOR αναλαμβάνει την κατασκευή αντλητικών συγκροτημάτων για τη διαχείριση του νερού σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων όπως βιομηχανία, άρδευση, δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Προβολή
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - METTA panels

Η IDATOR., με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των αντλιών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικών πινάκων και αυτοματισμών, κατόπιν ειδικής μελέτης και σχεδίασης, για τον πλήρη έλεγχο και προστασία των αντλιών ή αντλητικών συγκροτημάτων.

Προβολή
ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

Η IDATOR με εκτεταμένη τεχνογνωσία στον κλάδο, κατασκευάζει υποβρύχιες αντλίες για την κάλυψη κάθε ζήτησης σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.

Προβολή
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

H IDATOR κατασκευάζει πιεστικά συγκροτήματα ύδρευσης, άρδευσης, πυροσβεστικά συγκροτήματα, καθώς και ηλεκτρικούς πίνακες αντλητικών συγκροτημάτων, σε πλήρη συμμόρφωση με την τρέχουσα νομοθεσία.

Προβολή