Ηλεκτρικοί Πίνακες

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ηλεκτρικοί Πίνακες – METTA PANELS

Η IDATOR, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των αντλιών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικών πινάκων και αυτοματισμών, κατόπιν ειδικής μελέτης και σχεδίασης, για τον πλήρη έλεγχο και προστασία των αντλιών ή αντλητικών συγκροτημάτων. Η πλήρως οργανωμένη μονάδα παραγωγής μας διαθέτει έτοιμες λύσεις, καθώς και εξατομικευμένες, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις εκάστοτε εφαρμογής και εγκατάστασης.

loader
Ενδεικτικές σειρές προϊόντων
Πίνακες αντλιών επιφανείας ΜΕΤΤΑ – Κύρια υλικά CHINT
Οι ηλεκτρικοί πίνακες ΜΕΤΤΑ για αντλίες επιφανείας με υλικά CHINT, εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και τον έλεγχο της αντλίας, προστατεύοντάς την μέσω ηλεκτροδίων ή ψηφιακού ενδείκτη στάθμης.
Πίνακες αντλιών γεωτρήσεων METTA – Κύρια υλικά CHINT
Οι ηλεκτρικοί πίνακες ΜΕΤΤΑ για αντλίες γεωτρήσεως με υλικά CHINT, εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και τον έλεγχο της αντλίας, προστατεύοντάς την μέσω ηλεκτροδίων ή ψηφιακού ενδείκτη στάθμης.
Πίνακες αντλιών γεωτρήσεων METTA – Κύρια υλικά ΑΒΒ
Οι ηλεκτρικοί πίνακες ΜΕΤΤΑ για αντλίες γεωτρήσεως με υλικά ABB, εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και τον έλεγχο της αντλίας, προστατεύοντάς την μέσω ηλεκτροδίων ή ψηφιακού ενδείκτη στάθμης.
Πίνακες αντλιών επιφανείας ΜΕΤΤΑ – Κύρια υλικά ΑΒΒ
Οι ηλεκτρικοί πίνακες ΜΕΤΤΑ για αντλίες επιφανείας με υλικά ΑΒΒ εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και τον έλεγχο της αντλίας, προστατεύοντάς την μέσω ηλεκτροδίων ή ψηφιακού ενδείκτη στάθμης.