Κατηγορίες προϊόντων

Κατηγορίες προϊόντων

Φίλτρα
loader

Τα προϊόντα μας

Air and Dirt Separator
Απαερωτές & διαχωριστές σωματιδίων, για απομάκρυνση αέρα και σωματιδίων, με εφαρμογή σε κλειστά κυκλώματα θέρμανσης, ψύξης & ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
MC1+ Quick Test kit της ADEY
Water test
Το Water Test Kit της ADEY, αποτελεί ένα πλήρες πακέτο ανάλυσης νερού, με φιαλίδια για τη συλλογή δειγμάτων νερού από το σύστημα θέρμανσης και το κεντρικό δίκτυο τροφοδοσίας. Μετά τη χρήση του, γίνονται συστάσεις για την αποκατάσταση της πλήρους απόδοσης του συστήματος θέρμανσης, χρησιμοποιώντας τις Βέλτιστες Πρακτικές της ADEY.
MC 40 CLEANER AND DESCALER
To MC40+, το χημικό καθαριστικό της ADEY ταχείας δράσης, προστατεύει αποτελεσματικά τα συστήματα θέρμανσης, διαλύοντας άλατα, γλίτσα και διάφορα σωματίδια που επικάθονται, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τη διάβρωση και την ανάπτυξη μικροβίων.
MC Zero+ ANTI-FREEZE / INHIBITOR OF CORROSION / BIOCIDE
To MCZero+ αποτελεί το καταλληλότερο προϊόν για τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης, καθώς προλαμβάνει την πήξη του νερού, αποτρέπει την παραγωγή μαγνητίτη, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη διάβρωση, το σχηματισμό αλάτων και την ανάπτυξη μικροβίων.
MC Zero ANTI-FREEZE
ADEY MCZero ANTI-FREEZE: Προστατεύει ταυτόχρονα από τη διάβρωση και τα άλατα, διατηρώντας την απόδοση του συστήματος θέρμανσης υψηλή.
MagnaCleanMC10plus
MC10+ & MC10+ Rapide BIOCIDE
Υψηλής απόδοσης βιοκτόνο, διπλής δράσης, με δύο ξεχωριστά ενεργά συστατικά, που το κάνουν περισσότερο αποτελεσματικό από ένα απλό βιοκτόνο.