Αυτόματο σύστημα πυροπροστασίας θέσεων στάθμευσης

Το ecell-guard αποτελεί το πρώτο σύστημα πυροπροστασίας θέσεων στάθμευσης με αυτόματη ανάπτυξη κουβέρτας πυροπροστασίας. Αποτελεί την ιδανική λύση για ηλεκτρικά οχήματα (EV) και όχι μόνο. Είναι προϊόν της συνεργασίας των γερμανικών εταιρειών VLITEX και RIESTER. Κατάλληλο για ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, υπόγειοι και πολυώροφους χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Κατάλληλο για χώρους στάθμευσης σε ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, υπόγειους και πολυώροφους χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Το σύστημα αποτελείται από τρία μέρη:

Α. Σύστημα προειδοποίησης

Έγκαιρη ανίχνευση από πολλαπλούς αισθητήρες και σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς. Ηχητικά και οπτικά σήματα προειδοποιούν πριν από την ενεργοποίηση του συστήματος.

Β. Σύστημα αυτόματης ανάπτυξης της κουβέρτας

Η καρδιά του συστήματος. Μια κουβέρτα πυροπροστασίας αναπτύσσεται αυτόματα για να καλύψει ολόκληρο το φλεγόμενο όχημα. Η επιτοίχια θήκη είναι το κλειδί του συστήματος. Πρόκειται για το στοιχείο σύνδεσης για όλα τα εξαρτήματα και συντονίζει αυτόματα τα ξεχωριστά συστήματα ελέγχου πυρκαγιάς.

Γ. Κουβέρτα πυροπροστασίας

Η κουβέρτα πυροπροστασίας περιορίζει σημαντικά την εξάπλωση της πυρκαγιάς και τυχόν τοξικό καπνό. Η διακοπή της παροχής οξυγόνου εγκλωβίζει τη συμβατική φωτιά και θωρακίζει την μπαταρία, η οποία συνήθως συνεχίζει να καίγεται. Ο συναγερμός πυρκαγιάς πραγματοποιεί κλήση έκτακτης ανάγκης στην πυροσβεστική υπηρεσία.

 

Χαρακτηριστικά
Ελάχιστες διαστάσεις χώρου στάθμευσης Ύψος: 2m      Πλάτος: 2,5m      Mήκος: 5m
Διαστάσεις μεταλλικής θήκης κουβέρτας πυροπροστασίας Μήκος: 2m      Βάθος: 2,5m      Ύψος: 5m
Βάρος με την κουβέρτα εγκατεστημένη Βάρος: 146kg
Μέγιστος αριθμός θέσεων στάθμευσης που μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα πυρανίχνευσης Μέχρι 30 θέσεις στάθμευσης
Απαιτήσεις ισχύος 230V, Ασφάλεια 16Α για την εφεδρική μπαταρία
Λοιπά στοιχεία – Αυτόματη απελευθέρωση του μηχανισμού εξαγωγής της κουβέρτας

– Προγραμματισμένοι χρόνοι για προειδοποιητικά μηνύματα και σήμα ενεργοποίησης

– Μπορούν να ενσωματωθούν ελεύθερα πολλαπλοί αισθητήρες για τις θέσεις στάθμευσης σε υπόγειους και πολυώροφους χώρους στάθμευσης

– Αποστάτης για τη διασφάλιση της σωστής τοποθέτησης του οχήματος

ecell-guard Brochure preview
ecell-guard Brochure EN
ecell-guard Brochure GR