Κουβέρτα και καλύμματα πυροπροστασίας Standard

Η πρότασή μας για μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο κατάσβεσης συμβατικών πυρκαγιών - όχι μόνο οχημάτων. Η φωτιά εγκλωβίζεται, ο καπνός και η θερμότητα παραμένουν κάτω από την κουβέρτα. Δεν απαιτούνται πρόσθετα πυροσβεστικά μέσα. Ανάλογα με το φορτίο της πυρκαγιάς, η κουβέρτα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Διαθέσιμα διάφορα μεγέθη.

H κουβέρτα πυροπροστασίας Standard έχει σχεδιαστεί για να καταστέλλει συμβατικές πυρκαγιές, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα πυροσβεστικά μέσα, όπως νερό, σκόνη ή αφρός. Σε περιπτώσεις που μια πυρκαγιά χρειάζεται να ελεγχθεί γρήγορα και οι διαδρομές για μάνικες ή πυροσβεστικά οχήματα είναι δύσκολες, η κουβέρτα αποτελεί την ιδανική λύση. Μεταφέρεται στον τόπο του συμβάντος σε κατάλληλο σάκο μεταφοράς και απλώνεται πάνω στο φλεγόμενο αντικείμενο.

Η πυρόσβεση με κουβέρτες από ίνες γυαλιού με επικάλυψη σιλικόνης είναι μια μέθοδος εξοικονόμησης πόρων και φιλική προς το περιβάλλον. Το ύφασμα αντέχει μόνιμα σε θερμοκρασίες έως 600 °C, και σε εξάρσεις θερμοκρασίας ακόμη και 1.000 °C. Διακόπτοντας την παροχή οξυγόνου, η φωτιά σβήνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για χρήση σε ηλεκτρικά οχήματα, συνιστούμε την έκδοση Premium.

Χαρακτηριστικά
Αντοχή στη θερμότητα Μέχρι 600 °C και στιγμιαία μέχρι 1000 °C.
Αγωγιμότητα Πρακτικά μηδενική.
Συντήρηση Μηδενική. Καθαρισμός μετά τη χρήση.
Επαναχρησιμοποίηση Εάν πληροί τα κριτήρια επιθεώρησης μετά τη χρήση, επαναχρησιμοποιείται.
Διαστάσεις 6×8 m           7×8 m            8×10 m
Βάρος 25 kg             29 kg               41 kg
Μεταφορά Παραδίδεται εντός σάκου αποθήκευσης – μεταφοράς.

Ύφασμα υαλονημάτων με επένδυση σιλικόνης 550g/m², φέρουν τέσσερις χειρολαβές στις τέσσερις γωνίες.

FireBlanket_Standard Brochure EN
FireBlanket_Brochure GR