Κουβέρτα και καλύμματα πυροπροστασίας Superior

H κουβέρτα πυροπροστασίας Superior προτείνεται για ειδικές εφαρμογές. Κατασκευάζεται από διοξείδιο του πυριτίου, ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμοκρασία ύφασμα από ίνες γυαλιού με επικάλυψη βερμικουλίτη. Η VLITEX Superior είναι κατάλληλη για ευαίσθητους χώρους όπου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σιλικόνη. Διαθέσιμα διάφορα μεγέθη.

Το διοξείδιο του πυριτίου είναι γνωστό για τις εξαιρετικές θερμικές και πυρίμαχες ιδιότητές του. Είναι ένα άκαυστο υλικό που μπορεί να αντέξει υψηλές θερμοκρασίες, ενώ δεν απελευθερώνει επιβλαβείς αναθυμιάσεις. Οι κουβέρτες πυροπροστασίας από διοξείδιο του πυριτίου έχουν υψηλή πυκνότητα και αντοχή. Ταυτόχρονα, είναι τόσο λεπτές που μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν. Το υλικό έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα.

Η κουβέρτα είναι κατάλληλη για την απομόνωση πυρκαγιών μπαταριών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της θερμότητας και του καπνού. Το διοξείδιο του πυριτίου παρότι έχει πολύ υψηλό σημείο τήξης, έχει την τάση να συρρικνώνεται στην επαφή με υψηλή θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά
Αντοχή στη θερμότητα Μέχρι 1150 °C και στιγμιαία μέχρι 1600 °C.
Αγωγιμότητα Πρακτικά μηδενική.
Συντήρηση Μηδενική. Καθαρισμός μετά τη χρήση.
Επαναχρησιμοποίηση Εάν πληροί τα κριτήρια επιθεώρησης μετά τη χρήση, επαναχρησιμοποιείται.
Διαστάσεις 6×8 m               8×10 m
Βάρος 28,8 kg             48 kg
Μεταφορά Παραδίδεται εντός σάκου αποθήκευσης – μεταφοράς.

Ύφασμα υαλονημάτων με επένδυση βερμικουλίτη 600g/m², φέρουν τέσσερις χειρολαβές στις τέσσερις γωνίες.

Flyer Premium SI cover preview
Fire Blanket Superior_Flyer EN
DataSheet Superior_ΕΝ