Παρουσίαση νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου Πολιτικής Προστασίας

Παρουσίαση νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου Πολιτικής Προστασίας
09.01.2024

Παρουσίαση νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου Πολιτικής Προστασίας

Στα πλαίσια της εισαγωγής της εταιρείας μας στον τομέα Πολιτικής Προστασίας, λίγο πριν την εκπνοή του 2023, φιλοξενήσαμε στις εγκαταστάσεις μας επιδείξεις των νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου Πολιτικής Προστασίας, συγκεκριμένα στα φορητά αντιπλημμυρικά φράγματα ταχείας ανάπτυξης και στις κουβέρτες πυροπροστασίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η παρουσίαση των αντιπλημμυρικών φραγμάτων έγινε με τη βοήθεια του κ. Andreas Roos, ιδρυτή της Beaver Schutzsysteme AG & Προέδρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αντιπλημμυρικής Προστασίας, ενώ η επίδειξη των κουβερτών πυροπροστασίας έγινε από τον Jonas Schwender, Sales & Business Development Manager της εταιρείας Vlitex.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν καλεσμένοι από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, ενώ η παρουσία του Τύπου του Αυτοκινήτου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τις καινοτόμες κουβέρτες πυροπροστασίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι ομιλητές έδωσαν αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρουσίασαν μελέτες περίπτωσης, καθώς έκαναν και επίδειξη των προϊόντων, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να δουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές δράσης των προϊόντων.

Το νέο χαρτοφυλάκιο ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διάθεσης εξειδικευμένων και καινοτόμων λύσεων που θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο δημόσιων φορέων όσο και ιδιωτικών οργανισμών.