Νέα συνεργασία Idator – Osoley

Νέα συνεργασία Idator – Osoley
04.03.2024

Νέα συνεργασία Idator – Osoley

Η Idator ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την καινοτόμο εταιρεία λύσεων παραγωγής νερού, Osoley.

Η Osoley έχει αναπτύξει συστήματα παραγωγής νερού από την ατμόσφαιρα, τα οποία παρέχουν καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό οπουδήποτε.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Osoley καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε πόσιμο νερό, από αυτές ενός τυπικού νοικοκυριού, έως αυτές μεγάλων εγκαταστάσεων, όπως γραφεία και ξενοδοχεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρεία Osoley, καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες για την προστασία του νερού και του περιβάλλοντος. Πρόκειται για μία ακόμα ενέργεια της εταιρείας μας που αναδεικνύει το όραμά μας να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά τις πλέον καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη."

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Osoley, Julien Cavanna δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη  συνεργασία μας με την Idator, καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον κορυφαίο πάροχο λύσεων γύρω από το νερό στην ελληνική αγορά. Με την κίνηση αυτή διευρύνουμε το δίκτυό μας και ισχυροποιούμε τον αντίκτυπό που έχουν τα προϊόντα μας στην επίλυση του προβλήματος της παγκόσμιας διαθεσιμότητας καθαρού πόσιμου νερού."

Η συνεργασία μας με την πρωτοποριακή εταιρεία Osoley επισφραγίστηκε στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2024 στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024, με την παρουσία του επικεφαλής Πωλήσεων και Ανάπτυξης της Osoley, Jeremy Cavanna.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: https://osoley.fr