Νέα συνεργασία Idator – Droople

Νέα συνεργασία Idator – Droople
01.03.2024

Νέα συνεργασία Idator – Droople

Η Idator ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Droople, την καινοτόμο εταιρεία με έδρα την Ελβετία και πρωτοπόρο στα συστήματα διαχείρισης νερού με τεχνητή νοημοσύνη.
Η ελβετική εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα μέτρησης νερού, με τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να μετρούν με ακρίβεια την κατανάλωση νερού στα τελικά σημεία χρήσης (πχ νιπτήρες, πλυντήρια, ντους κλπ), καθώς και να προβλέπουν τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης εξοικονομώντας έτσι νερό και ενέργεια.

Η συμφωνία επικυρώθηκε κατά τη διάρκεια της διακεκριμένης Έκθεσης Climatherm που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024.
Βάσει της συμφωνίας, η Idator θα λειτουργήσει ως αποκλειστικός διανομέας των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων διαχείρισης νερού της Droople σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Idator, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας: "Αυτή η συμφωνία ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις που αντιμετωπίζουν επείγουσες περιβαλλοντικές προκλήσεις. Με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των καινοτόμων προϊόντων της Droople, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να έχουμε σημαντική επίδραση στις προσπάθειες διατήρησης του νερού στη χώρα μας.
Αυτή η κίνηση αναδεικνύει και πάλι το όραμα της Idator για συνεχή εξέλιξη, με έμφαση σε καινοτόμα προϊόντα με οικολογικό προφίλ που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη."

Ο Επικεφαλής Πωλήσεων και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Droople, Frédéric Zoupanos, σχολίασε τη στρατηγική σημασία της εταιρικής σχέσης, δηλώνοντας: "Χαιρόμαστε πολύ που καλωσορίζουμε την Idator στο Πρόγραμμα Εταίρων της Droople. Η εξειδίκευση της εταιρείας γύρω από το νερό και η δέσμευσή τους για προώθηση της αειφορίας, τους καθιστούν ιδανικό εταίρο για εμάς καθώς επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα. Μαζί, προσβλέπουμε στο να ενδυναμώσουμε επιχειρήσεις και κοινότητες σε όλη τη χώρα για να υιοθετήσουν πιο αποδοτικές πρακτικές διαχείρισης του νερού."

Ο Ramzi Bouzerda, CEO και Ιδρυτής της Droople, δήλωσε: "Η στρατηγική συνεργασία με την Idator αποτελεί ένα συναρπαστικό κατόρθωμα για τη Droople, καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ένα κορυφαίο όνομα στις λύσεις διαχείρισης νερού για να φέρουμε την καινοτόμο τεχνολογία μας στην ελληνική αγορά. Ως επιχειρήσεις και ως άτομα, οφείλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που καταναλώνουμε, αξιολογούμε και διαχειριζόμαστε το νερό για να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα, και αυτή η εταιρική σχέση θα μας επιτρέψει να το πετύχουμε."

Η συνεργασία μεταξύ της Idator και της Droople αντιπροσωπεύει μια κοινή προσπάθεια για την προώθηση της βιώσιμης χρήσης νερού στην Ελλάδα. Με τη συνδυασμένη καινοτομία της Droople και την εκτενή εμπειρία της Idator, οι δύο εταιρείες είναι έτοιμες να προωθήσουν θετικές αλλαγές και να συνεισφέρουν σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Droople, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.droople.com.