Η Idator Υδάτινος Χορηγός στην Ημερίδα “Η Επόμενη Ημέρα των Υδατικών Πόρων"

Η Idator Υδάτινος Χορηγός στην Ημερίδα “Η Επόμενη Ημέρα των Υδατικών Πόρων”
28.05.2024

Η Idator Υδάτινος Χορηγός στην Ημερίδα “Η Επόμενη Ημέρα των Υδατικών Πόρων”

Η Idator είχε την χαρά να συμμετάσχει στην Ημερίδα "Η Επόμενη Ημέρα στη Διαχείριση των Υδατικών Πόρων", που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) στις 24 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

 

 

Η Ημερίδα εστίασε κυρίως στις αλλαγές που φέρνει η αναθεωρημένη Ευρωπαϊκή Οδηγία για την επεξεργασία λυμάτων, θέτοντας στο επίκεντρο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις νέες απαιτήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος και άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως οι σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε σχέση με το νερό, οι βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματική διαχείριση των υδάτινων πόρων, και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Idator, ως Υδάτινος Χορηγός της Ημερίδας, είχε την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της με ένα ευρύ κοινό και να συμβάλλει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για το μέλλον της διαχείρισης των υδάτων στην Ελλάδα.

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΠΑΣΕΠΠΕ για την διοργάνωση της Ημερίδας, τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες για την ουσιαστική τους συμβολή, καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την Idator.

 

Η Idator δεσμεύεται:

  • Να συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος.
  • Να συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης χρήσης και διαχείρισης των υδάτινων πόρων.
  • Να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της με προηγμένες λύσεις διαχείρισης υδάτων, παραμένοντας ο ηγέτης του κλάδου στην Ελλάδα.

 

Μαζί, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για το νερό!