Η Idator στο πλευρό των πληγέντων της Μαγνησίας

Η Idator στο πλευρό των πληγέντων της Μαγνησίας
26.10.2023

Η Idator στο πλευρό των πληγέντων της Μαγνησίας

Η πρόσφατη κακοκαιρία Daniel προκάλεσε σοβαρές καταστροφές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, φέρνοντας τους κατοίκους των περιοχών αυτών αντιμέτωπους με αντίξοες συνθήκες.

Η Idator, πάντοτε με γνώμονα τον άνθρωπο, έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη της, προχωρώντας σε δωρεά 7.812 εξάδων εμφιαλωμένου νερού. Με την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, που έκανε τη διανομή των νερών στο πεδίο, οι αποστολές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Στην Ομάδα Διάσωσης προσφέραμε επίσης, μία αντλία ακάθαρτων νερών WATERPUMP PURIS MP80 για την αποκατάσταση των ζημιών στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την έμπρακτη αλληλεγγύη τους έδειξαν και οι συνεργάτες μας, SEKO και Global Water Solutions συμμετέχοντας στις δωρεές των νερών, ενώ και ο όμιλος Xylem, του οποίου είμαστε διανομείς στην Ελλάδα, προχώρησε σε δωρεά ειδών σίτισης και ρουχισμού στους πληγέντες μέσω της Emfasis Foundation. Η πολύτιμη αρωγή των συνεργατών μας στην κίνηση αυτή, απέδειξε για μία ακόμα φορά, ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες που διέπουν τη λειτουργία μας.

Στην Idator, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να δίνουμε πίσω στην κοινωνία και να στηρίζουμε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.