Η Idator στη FOODTECH 2023

Η Idator στη FOODTECH 2023
16.11.2023

Η Idator στη FOODTECH 2023

FOODTECH 2023, η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής και τυποποίησης Τροφίμων & Ποτών, έλαβε τέλος και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο εκθεσιακός χώρος του Metropolitan Expo φιλοξένησε πάνω από 120 εκθέτες, στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες και experts του κλάδου, ενώ πλήθος ενδιαφερομένων συνομίλησε με επαγγελματίες του κλάδου, ανακαλύπτοντας προϊόντα, υπηρεσίες, νέες τεχνολογίες και αυτοματισμούς που καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραγωγή ασφαλών τροφίμων, την επεξεργασία, τη συσκευασία, την αποθήκευση μέχρι και τη διακίνηση.

 

Παράλληλα, σημαντικά ήταν τα εμπορικά οφέλη των συμμετεχόντων, μέσω των στοχευμένων B2B meetings που πραγματοποιήθηκαν, δημιουργώντας πολύτιμες συνέργειες και περαιτέρω διεύρυνση του πελατολογίου τους σε εθνικό ή και παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, χάρη στα workshops και τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν από την 3η FOODTECH, οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα και τις τάσεις στην αγορά του F&B Processing.

Στο πλαίσιο αυτό, η Idator είχε τη χαρά να συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας, για ακόμα μία φορά, το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις εξειδικευμένες καινοτομικές της λύσεις στον τομέα της επεξεργασίας και τεχνολογίας τροφίμων, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και συμβουλευτική από τους μηχανικούς της εταιρείας μας.