Η Idator αφήνει το στίγμα της στην InterAigis 2024

Η Idator αφήνει το στίγμα της στην InterAigis 2024
18.04.2024

Η Idator αφήνει το στίγμα της στην InterAigis 2024

Η InterAigis 2024, η κορυφαία έκθεση για την Ασφάλεια και την Πυρασφάλεια, που πραγματοποιήθηκε 11 με 13 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Idator ήταν εκεί, αφήνοντας το δικό της στίγμα!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να:

  • Παρουσιάσουμε για πρώτη φορά τον νέο τομέα προϊόντων Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους επισκέπτες.
  • Ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες για τις καινοτόμες λύσεις μας σε θέματα Ασφάλειας και Πυρασφάλειας.
  • Δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες με οργανισμούς από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  • Ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας ως νέα δύναμη στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

 

 

Επιπλέον, αξίζει να επισημάνουμε:

  • Την υψηλή επισκεψιμότητα: Πλήθος επισκεπτών κατέκλυσαν το 120τ.μ. περίπτερο της Idator, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο τομέα Πολιτικής Προστασίας: Αίσθηση προκάλεσαν στους επισκέπτες οι προηγμένες λύσεις της εταιρείας σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης έκτακτων καταστάσεων, υψώνοντας τον πήχη της καινοτομίας στον κλάδο.
  • Τις πολυάριθμες συναντήσεις και το δυναμικό networking: Δημιουργήσαμε γόνιμες επαφές με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες του κλάδου, θέτοντας τις βάσεις για νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

 

 

 

Η Idator εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό της στην InterΑigis 2024. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει λύσεις αιχμής για την προστασία του πολίτη και των υποδομών.