Η ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της Μαγνησίας συνεχίζεται

Η ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της Μαγνησίας συνεχίζεται
29.11.2023

Η ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της Μαγνησίας συνεχίζεται

Η Idator προχώρησε σε άλλη μία ενέργεια στήριξης των πλημμυροπαθών της Μαγνησίας από την κακοκαιρία Daniel. Στις 22 Νοεμβρίου 2023, τα κεντρικά γραφεία της Idator φιλοξένησαν την ομάδα του Οργανισμού Emfasis, όπου από κοινού με το προσωπικό της Idator συσκεύασαν τα είδη πρώτης ανάγκης που προέρχονται από τη δωρεά της Xylem.

Η Συνεργασία με τη Xylem:

Ένας από τους βασικούς υποστηρικτές των ανθρωπιστικών προσπαθειών της Idator αποτελεί η εταιρεία Xylem, που ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της σε λύσεις τεχνολογίας νερού που προάγουν την αειφορία. Η συνεργασία αυτή αποδείχθηκε, για άλλη μία φορά, ζωτικής σημασίας. Εκτός από τις αποστολές νερού, η Xylem προχώρησε στη γενναιόδωρη δωρεά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των συνεχιζόμενων ανθρωπιστικών προσπαθειών.

 

Η Ανεκτίμητη Συνεισφορά του Οργανισμού Emfasis:

H Emfasis, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη στήριξη ευάλωτων ομάδων, αποτελεί κύριο σύμμαχο στην αποστολή της Idator. Η εμπειρία της στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας, την καθιστά έναν ανεκτίμητο συνεργάτη που εξασφαλίζει ότι η βοήθεια φτάνει εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Συνεχής Δέσμευση:

Η εταιρεία μας δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της σε όσους έχουν ανάγκη και δεσμεύεται να προσφέρει ανακούφιση σε κάθε κοινότητα που πλήττεται.