Ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
26.01.2024

Ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με χαρά και ενθουσιασμό, καλωσορίσαμε το 2024 με την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας!

Για την Idator, αυτή η μέρα είναι μέρα χαράς αλλά και ευκαιρία για ενίσχυση της συνοχής της ομάδας και της εκτίμησης του πολύτιμου έργου των εργαζομένων.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων από την Αθήνα, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη έκανε αυτήν την εκδήλωση μοναδική, δημιουργώντας μία αξέχαστη βραδιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Idator κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους για την πολύ επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά, αλλά και να κάνει μία αποτίμηση της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών.

Η κοπή της πίτας προσέδωσε επιπλέον χαρά, ενώ τα γέλια, οι χοροί, τα φαγητά και τα ποτά αποτέλεσαν τον πυρήνα μιας αξέχαστης βραδιάς.

Φυσικά, δε μπορούσαν να λείπουν τα εορταστικά δώρα. Έξι συνάδελφοι, βρήκαν τα τυχερά φλουριά και κέρδισαν δωροεπιταγές, ενώ επτά ακόμη τυχεροί συνάδελφοι κέρδισαν στην κληρωτίδα και ανταμείφθηκαν με ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

Η βραδιά συνοδεύτηκε επίσης από βραβεύσεις σε συναδέλφους που ξεχώρισαν για την συνεισφορά τους στην εταιρεία. Το βραβείο ‘Sales Hero 2023’, απονεμήθηκε στον συνάδελφο κ. Μάκη Τσακλίδη για τις επιτυχίες του στις πωλήσεις, και το βραβείο ‘Best Project 2023’ δόθηκε όχι σε ένα αλλά τρία πολύ επιτυχημένα έργα που υλοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα έργα που ξεχώρισαν:

  • Πύργος Πειραιά από την ομάδα των Κτιριακών έργων

Ο πρώτος "πράσινος" και ψηφιακός ουρανοξύστης της χώρας. Ο Πύργος του Πειραιά εξοπλίστηκε με ποικίλες κτιριακές λύσεις Idator (πυροσβεστικά, αντλητικά συγκροτήματα λυμάτων, πιεστικά ύδρευσης, in-line αντλίες) και έλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των έργων της εταιρείας

  • Υδρομέτρηση Σερίφου από την ομάδα Υδρομέτρησης

Το πρώτο έργο υδρομέτρησης της Idator με παροχή ολοκληρωμένης λύσης στον Δήμο Σερίφου για την εγκατάσταση νέων έξυπνων υδρομετρητών της Itron και το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης και επεξεργασίας δεδομένων Temetra

  • Βελτίωση Ενεργειακής Απόδοσης σε υποδομές ύδρευσης από την ομάδα Εμπορίου

Το έργο αφορούσε ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στους Δήμους Ζηρού & Νικολάου Σκουφά στην Άρτα.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι επικεφαλής των ομάδων, κ. Γεώργιος Κοζής από την ομάδα Κτιριακών έργων, κα Δέσποινα Αλωνιστιώτη από την ομάδα Υδρομέτρησης και κ. Διονύσης Πάσχος από την ομάδα Εμπορίου.

Τέλος, τιμητικό βραβείο για τη συνολική πολύτιμη προσφορά του στην εταιρεία έλαβε ο κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος.