Συνάντηση Idator με Xylem Ανατολικής Ευρώπης

Συνάντηση Idator με Xylem Ανατολικής Ευρώπης
30.03.2023

Συνάντηση Idator με Xylem Ανατολικής Ευρώπης

Η εταιρεία IDATOR S.A. είχε την τιμή να διοργανώσει την συνάντηση της διοικητικής ομάδας της Xylem Ανατολικής Ευρώπης και Ευρασίας στην Ελλάδα και να υποδεχθεί τα στελέχη της εταιρίας στις εγκαταστάσεις της, στην Κηφισιά Αττικής.

Τα 25 μέλη της διοικητικής ομάδας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου την εταιρεία Υδάτωρ και ξεναγήθηκαν στα τρία διαφορετικά σημεία εγκαταστάσεων της, καθένα εκ των οποίων αφιερωμένο σε διαφορετικό τομέα δραστηριοτήτων της εταιρείας. Στα πλαίσια αυτής της ξενάγησης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον νέο χώρο αποθήκευσης των προϊόντων, καθώς και το προσφάτως διαμορφωμένο χώρο παραγωγής και συναρμολόγησης πιεστικών & πυροσβεστικών συγκροτημάτων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IDATOR, κος Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη, η οποία ήταν από καιρό προγραμματισμένη αλλά λόγω της πανδημίας είχε αναβληθεί αρκετές φορές, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών των δυο εταιριών καθώς και την επέκταση της συνεργασίας τους σε άλλους τομείς του νερού.

Στα πλαίσια προγραμματισμένων συναντήσεων μεταξύ των στελεχών των δυο εταιριών, βασικό θέμα αποτέλεσε το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Xylem με έμφαση στις ανάγκες των διαφορετικών τομέων βάσει των τάσεων της αγοράς, καθώς και οι νέες εξελίξεις στην διαχείριση και επεξεργασία νερού και λυμάτων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τα θετικά σχόλια από τα μέλη της Xylem. Συγκεκριμένα, η διευθύνων σύμβουλος της Xylem Ανατολικής Ευρώπης, Nicole Springer δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη με το επίπεδο οργάνωσης των εγκαταστάσεων και των ικανοτήτων του προσωπικού, ενώ χαρακτήρισε την IDATOR S.A. ως έναν εκ των παλαιότερων και συνάμα ιδιαίτερα καινοτόμων συνεργατών στους τομείς διαχείρισης του νερού.