Climatherm Energy 2024: Μια αξέχαστη συμμετοχή!

Climatherm Energy 2024: Μια αξέχαστη συμμετοχή!
29.02.2024

Climatherm Energy 2024: Μια αξέχαστη συμμετοχή!

Η Climatherm Energy 2024, η κορυφαία έκθεση για την ενέργεια και το περιβάλλον, ολοκληρώθηκε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληθώρα επισκεπτών κατέκλυσε το περίπτερο της Idator, δείχνοντας θερμό ενδιαφέρον για τις λύσεις μας στον τομέα του καθαρού νερού και των λυμάτων, μεταξύ των οποίων και σημαντικοί υφιστάμενοι συνεργάτες μας. Η συνεχής ροή επισκεπτών στο περίπτερό μας δημιούργησε μια ζεστή και δυναμική ατμόσφαιρα, γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Αναλύοντας τις υπάρχουσες ανάγκες των ενδιαφερομένων διαφόρων κλάδων, δόθηκε η ευκαιρία για μελλοντικές συνεργασίες και αμοιβαία ανάπτυξη με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

 

Η έκθεση αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία να συστήσουμε στους επισκέπτες τις καινούργιες προσθήκες του χαρτοφυλακίου της Idator:

  • Τα δύο (2) πυροσβεστικά συγκροτήματα παραγωγής μας:
    • Πυροσβεστικό συγκρότημα κατά ΕΝ12845, προεγκατεστημένo εντός οικίσκου απο πυράντοχα panel
    • Πυροσβεστικό συγκρότημα σύμφωνα με το Αμερικάνικo πρότυπο NFPA20 κατά UL

 

  • Το Νέο Hydrovar X από τη Xylem, το προϊόν- επανάσταση στον τομέα της άντλησης νερού. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα πολλαπλά οφέλη του, μπορούν να βελτιστοποιήσουν σημαντικά την απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα άντλησης.

 

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν στο περίπτερό μας και οι νέες δυναμικές συνεργασίες της Idator:

  • Coelbo: Την παρθενική τους εμφάνιση, στη σημαντικότερη έκθεση για την ενέργεια, έκαναν τα προηγμένα προϊόντα της Coelbo, εταιρείας παραγωγής συσκευών ελέγχου ηλεκτρικών αντλιών. Η συνεργασία αυτή φέρνει μαζί της τεχνογνωσία αιχμής και εξειδίκευση, προσφέροντας στους επαγγελματίες ολοκληρωμένες λύσεις για την άντληση και διαχείριση νερού.
  • Osoley: Η Idator ενέταξε στους συνεργάτες της την Osoley, πρωτοπόρο στον τομέα των συστημάτων παραγωγής νερού από τον αέρα. Η Osoley, με τα καινοτόμα συστήματά της, έρχεται να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της λειψυδρίας, προσφέροντας καθαρό πόσιμο νερό, ακόμα και σε περιοχές με δύσκολες συνθήκες.
  • Droople: Στη λίστα συνεργατών της Idator εντάσσεται πλέον και η Droople, εταιρεία παραγωγής «έξυπνων» μετρητών νερού. Οι μετρητές αυτοί δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση νερού, να εντοπίζουν τυχόν διαρροές και να υιοθετούν συνήθειες εξοικονόμησης.

 

Η Climatherm Energy 2024, επιβεβαίωσε, για ακόμα μία φορά, ότι αποτελεί μια διοργάνωση – σταθμό για όλους τους συμμετέχοντες. Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε και λάβαμε πλήθος θετικών σχολίων για την παρουσία μας και τις λύσεις που προσφέρουμε.

Συνεχίζουμε την αποστολή μας για ένα βιώσιμο και ασφαλές ενεργειακό μέλλον, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων για την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση για τη φιλοξενία.