Η Idator χορηγός στο Building Show 2023

Η Idator χορηγός στο Building Show 2023
05.10.2023

Η Idator χορηγός στο Building Show 2023

Building Show 2023, η εκδήλωση του κατασκευαστικού τομέα με τίτλο Τεχνικές Εταιρείες - Ενεργειακά Ποιοτικά Κτίρια”, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, με την κατάμεστη αίθουσα Ν.Σκαλκώτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, να απολαμβάνει την παρουσίαση σύγχρονων ιδεών του κλάδου και την ανάδειξη του κρίσιμου ζητήματος του ενεργειακού σχεδιασμού και της πιστοποίησης των κτιρίων.

building show venue

Η Idator, ως εταιρεία που προωθεί την καινοτομία και την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και θέλοντας να δηλώσει έμπρακτα τη δέσμευσή της στις υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές, συμμετείχε ως εκθέτης, αλλά και χορηγός, συζητώντας με τους επισκέπτες της ημερίδας λύσεις που συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος σε κατασκευαστικά έργα.

building show 2023 idator's booth building show 2023

Σημαντικά σημεία της εκδήλωσης:

  • Παρουσίαση Καινοτόμων Λύσεων: Εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου παρουσίασαν σύγχρονες πρακτικές και κτίρια κατασκευασμένα βάσει ενεργειακού σχεδιασμού, με σεβασμό στο περιβάλλον και στα πολιτισμικά χαρακτηριστικά του τόπου.
  • Βαρύτητα ρόλου τεχνικών εταιρειών: Υπογραμμίστηκε η σημασία της ενεργού συμμετοχής των τεχνικών εταιρειών και των μελετητικών γραφείων στην προσπάθεια δημιουργίας ενεργειακά ποιοτικών κτιρίων.
  • Ανταλλαγή Γνώσεων: Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου που έθιξαν επίκαιρα θέματα του κλάδου, απάντησαν σε κρίσιμα ερωτήματα, ενώ παράλληλα παρουσίασαν σημαντικές οπτικές για τις νέες τάσεις του κλάδου.
  • Έμφαση στη Βιωσιμότητα: Όραμα όλων, ένας βιώσιμος, καινοτόμος και περιβαλλοντικά υπεύθυνος κλάδος κατασκευής.