Αρχική
Xylem
Brand
Teknospeed
Inverter Ενσωματωμένα Στον Κινητήρα
Product

Τα πιεστικά συγκροτήματα TEKNOSPEED συνδιάζονται με ηλεκτραντλίες των σειρών BG , HM , CEA , CA . Σχεδιάστηκαν για οικιακές εφαρμογές ή μικρές ξενοδοχειακές μονάδες προκειμένου να επωφεληθούν οι τελικοί χρήστες από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση συστημάτων μεταβαλλόμενης συχνότητας.

Πλεονεκτήματα πιεστικών συγκροτημάτων TEKNOSPEED

Σταθερή πίεση στις καταναλώσεις του δικτύου

Ο ενσωματωμένος ρυθμιστής στροφών (Inverter), ρυθμίζει την ταχύτητα του κινητήρα εξασφαλίζοντας σταθερή πίεση νερού σε όλες τις καταναλώσεις, ακόμα και αν οι απαιτήσεις για παροχή νερού μεταβάλλονται. Έτσι, φαινόμενα όπως η μεταβολή της πίεσης ή της θερμοκρασίας του νερού όταν περισσότερες βρύσες της εγκατάστασης ανοίγουν ή κλείνουν, αποτελούν παρελθόν.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας

Με το TEKNOSPEED οι αντλίες καταναλώνουν πάντα την ελάχιστη ενέργεια που απαιτείται σύμφωνα με την κατανάλωση του νερού. Έτσι η επιπλέον διαφορά στο κόστος αγοράς του συγκροτήματος αποσβένηται σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά το οποίο ο τελικός χρήστης εξοικονομεί χρήματα από την βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής της ηλεκτραντλίας

Οι κινητήρες που λειτουργούν με συστήματα μεταβαλλόμενης ταχύτητας ελαχιστοποιούν την μηχανική πίεση πάνω στα τμήματα της αντλίας και εξαλείφουν το υδραυλικό πλήγμα στο δίκτυο των σωληνώσεων κατά την παύση λειτουργίας της αντλίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συντηρήσεις να είναι λιγότερο συχνές και οι αποδόσεις να είναι σταθερές ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

 

Αθόρυβη λειτουργία

Χάρη στην ύπαρξη του ρυθμιστή στροφών του κινητήρα εξασφαλίζεται μια σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, μειώνοντας την ήδη χαμηλή στάθμη θορύβου των ηλεκτραντλιών. Ειδικά η σειρά TKS/HM διαθέτει μια από τις χαμηλότερες στάθμες θορύβου της αγοράς.

 

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των πιεστικών συγκροτημάτων TEKNOSPEED γίνεται με εύκολο τρόπο. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας και αισθητήριο πίεσης. Η ρύθμιση της πίεσης γίνεται μέσω περιστροφής του ενσωματωμένου ποντεσιομέτρου, ενώ η ένδειξη της πίεσης εμφανίζεται απ’ ευθείας στο μανόμετρο. Δεν χρειάζεται μεγάλο χώρο εγκατάστασης ενώ δεν απαιτούνται μεγάλα πιεστικά δοχεία.

 

Προστασία της αντλίας

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διάγνωσης δίνει σήμα σε περίπτωση οποιασδήποτε ανωμαλίας, και αν είναι απαραίτητο σταματά την λειτουργία της αντλίας, ώστε να αποφευχθεί τυχόν βλάβη αυτής ή του Inverter.

 

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά

Αντοχή στις διακυμάνσεις της τάσης έως και ±10%.
Προστασία από υπερφόρτωση.
Επαφή για προστασία από εν ξηρώ λειτουργία.
Βαθμός προστασίας ΙΡ55.
Τρεις ενδεικτικές λυχνίες για τον έλεγχο της λειτουργίας.


    Performanes

    Λεπτομερή χαρακτηριστικά στο τεχνικό φυλλάδιο του κατασκευαστή.
    Επιλέξτε την καρτέλλα "Τεχνικός Φάκελος".
    Λεπτομερή χαρακτηριστικά στο τεχνικό φυλλάδιο του κατασκευαστή.
    Επιλέξτε την καρτέλλα "Τεχνικός Φάκελος".

© Copyright   |  ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ